Vopsire jante

Vopsire jante in camp electrostatic

Unul dintre principalele noastre domenii de activitate este vopsitul jantelor, proces pe care il realizam in mai multe moduri, de fiecare data avand ca tinta obtinerea unor rezultate pe masura investitiei. Acordam un timp indelungat fiecare operatiuni de vopsire jante prin prisma faptului ca ne dorim ca piesele voastre sa beneficieze de toata atentia noastra, rezultatul finit fiind o culoare in concordanta cu cerinta pe care ne-ati inaintat-o.

Putand fi comandat alaturi de un serviciu de indreptat jante, vopsitul jantelor se realizeaza in baza unor ustensile profesionale, manuite de adevarati experti in acest domeniu. Punem pret pe fiecare etapa a procesului iar acest amanunt ne ajuta sa obtinem culorile optime dar si o rezistenta in timp a suprafetelor.

1. Pregatim suprafata jantei - Cea mai importanta etapa a procesului de vopsit jante, suprafata necesitand o curatare in prealabil pentru a fi convinsi ca vopseaua aplicata va avea o rezistenta sporita dar si o textura potrivita. Oferim vopsire pentru jante din tabla cat si pentru jante din aliaj, de fiecare data acordand o atentie sporita procesului de pregatire a suprafetelor.

2. Vopsire jante auto profesionala - Procesul de vopsire a jantelor voastre se va realiza in laboratorul Top Wheels Auto, un mediu optim pentru derularea acestor activitati. Spatiul este unul inchis pentru a nu lasa praful si alte impuritati sa patrunda, ne asiguram ca dispunem de un nivel optim de oxigen si aplicam vopsea pudra care ne permite obtinerea unor suprafete perfect netede si extrem de rezistente.

3. Tratarea jantelor - Pentru a avea garantia ca operatiunea se incheie adecvat, apelam la o etapa de tratare termica prin care vopseaua capata o rezistenta sporita. Pregatim cuptorul special de tratare jante la o temperatura cuprinsa intre 180 si 200 de grade Celsius, le vom mentine pentru o perioada predefinita si le vom raci intr-un mediu optim.

Vopsire jante la pistol - O practica relativ simpla, destinata celor care doresc o calitate medie a jantelor in urma proceduri de vopsire. Se slefuieste suprafata, se aplica stratul pregatitor si se recurge la vopsire cu ajutorul unui pistol. Ulterior, aplicarea unui lac special si o uscare la cuptor se vor dovedi practici importante prin prisma faptului ca ele asigura rezistenta in timp.

Vopsire jante electrostatica - O actiune mult mai complexa decat cea prezentata anterior si cu rezultate mult mai bune, procesul implicand sablarea, aplicarea unui fuller electrostatic si a culorii dorite, precum si a unui lact de natura electrostatica, totul incheindu-se cu o procedura de uscare la cuptor. De o duritate incredibila, vopseaua ramana intacta in toata durata de viata a jantei, un alt avantaj al acestui proces fiind posibilitatea de a aplica nuante extravagante, cu o estetica aparte.

Top Wheels Auto poate aplica orice tip de vopsea jantelor voastre, atat nuante mate cat si metalizate sau perlate. Oferim serviciul de vopsit jante atat persoanelor fizice cat si firmelor si companiilor care doresc o personalizare a flotei de masini.