Montari / demontari roti

Montari/demontari profesionale ale jantelor si rotilor

Unul dintre aspectele cele mai de pret pentru un client de service auto este timpul petrecut in locatia respectiva, Top Wheels Auto garantand una dintre cele mai mici perioade in privinta fiecarei actiuni de service intreprinse. In cazul schimburilor de roti si anvelope, a montajului sau a demontajului acestora, timpul dedicat operatiunii in sine este unul extrem de scazut, acest detaliu datorandu-se personalului nostru calificat dar si a uneltelor si aparaturii pe care o utilizam.

Montaj si demontaj jante in cel mai scurt timp

Ti-ai cumparat un set nou de jante si iti doresti un schimb rapid, realizat de un service autorizat? Noi suntem solutia perfecta pentru necesitatile tale, tehnicienii nostri operand cu rapiditate fiecare interventie realizata. In acest sens, vei petrece un timp redus in service, beneficiezi de o operatiune simpla si extrem de sigura, in timp ce vechile tale jante pot fi depozitate intr-un spatiu special amenajat pentru a putea fi accesate cu usurinta in perioada imediat urmatoare.

Echipamente de natura pneumatica pentru un schimb rapid de roti/jante

Pentru a putea asigura un schimb rapid de roti, avem nevoie de echipamente performante iar acest criteriu este indeplinit de Top Wheels Auto. In vederea efectuarii procedurilor de montaj/demontaj roti, utilizam pistoale profesionale, cricuri pneumatice si rampe, operatiunile devenind cu mult mai simple si mai rapide. Putem monta/demota orice tip de anvelopa, indiferent de forma, marime sau producator, operatiunea derulandu-se fara a pune in pericol starea curenta a jantei.