Echilibrare Dinamica

Echilibrare roti - noua metoda dinamica

Un accident, indiferent de natura sau intensitatea sa, coincide cu probleme de natura tehnica a masinii voastre, majoritatea dintre ele neputand fii sesizate de catre un sofer obisnuit. Sfatul specialistilor Top Wheels Auto este unul cat se poate de simplu: consultati service-urile auto imediat dupa producerea oricarui accident de natura rutiera, chiar si cele mai mici probleme putand conduce la accidente cu urmari tragice.

Daca ne raportam la rotile masinii voastre, ele sunt extrem de importante dar in acelasi timp sensibile, fiecare soc mecanic de o intensitate peste medie conducand la probleme care nu se pot remedia de la sine. Dezechilibrarea rotilor este una dintre cele mai frecvente probleme semnalate de soferi, service-ul nostru oferindu-va posibilitatea de a beneficia de un test amanuntit cat si de un serviciu de echilibrare dinamica pentru toate cele patru roti ale masinii voastre.

Oferim echilibrare roti atat pentru modelele cu janta din tabla cat si pentru cele cu janta din aliaj, la baza procedurii stand numai putin de doua tipuri de plumbi: cu clema si adezivi, ambii fiind optimi pentru jante de o anumita forma sau dimensiune.

In vederea unor rezultate optime, utilizam ustensile profesionale, furnizate de cele mai importante branduri ale industriei auto. De altfel, Top Wheels Auto este unul dintre cele mai bine dotate service-uri din tara, in cazul serviciului de echilibrare roti rezultatele fiind ideale. In acest sens, masina voastra se va bucura din nou de un echilibru perfect, sofatul redevenind una dintre placerile voastre uzuale.

De ce este necesar sa echilibram rotile masinii noastre? Daca anterior aminteam riscurile la care supuneti masina voastra in momentul in care rotile nu sunt echilibrate, trebuie sa mai amintim si riscurile de natura functionala, capabile sa conduca la o deteriorare si a celorlaltor componente. Janta, anvelopele, sistemul de franare sau chiar intreaga structura de rezistenta a masinii voastre va avea de suferit in urma unui banal dezechilibru, serviciul nostru de echilibrare roti punand capat oricarui risc ce implica costuri suplimentare in vederea efectuarii reparatiilor ulterioare.