Sudura jante

Sudura jante in Argon

Top Wheels Auto este un service auto din Bucuresti care va ofera sudura jante la cele mai inalte standarde. Mai mult de atat, asiguram sudura si pentru alte componente ale masinii dumneavoastra, totul in baza celor mai bune tehnologii de pe piata. Sudura clasica este o solutie optima pentru anumite tipuri de interventii, insa adevarata evolutie o constituie procedeul MIG/MAG, o sudura in argon pe care o utilizam indeosebi in cadrul jantelor.

Procedura in sine nu este foarte diferita, sudura in argon fiind relativ similara cu operatiunea clasica de sudura. Cu toate astea, exista diferente majore in ceea ce priveste aparatura folosita, a pistolului de sudare cat si a tehnicii de finisare, drept pentru care putem afirma cu tarie ca procedura de sudura jante in argon este unul mult mai evoluat, optim pentru operatiunile care necesita rezultate foarte bune.

Principala caracteristica a sudurii in argon este insusi prezenta gazului cu aceeasi denumire, acesta avand rol catalizator. Astfel, se obtine o protectie sporita a suprafetei, eliminandu-se in acest fel orice probabilitate de afectare a zonei asupra careia intervenim.

Procesul de sudura a jantelor se realizeaza intr-o camera special amenajata, acest detaliu fiind abordat prin prisma faptului ca majoritatea metalelor au o reactie negativa in momentul in care interfereaza cu aerul. Pentru a evita formarea oxizilor, ne asiguram ca in imediata apropiere a procesului de sudare nu exista aer, acest aspect ajutandu-ne sa obtinem o calitate ridicata pentru fiecare interventie.

Asiguram sudura pentru orice tip de janta, atat din aluminiu cat si din aliaj, aplicarea unui gaz de tip MIG sau MAG ajutandu-ne sa mentinem un mediu propice in vederea derularii operatiunilor aferente. Argonul, alaturi de Heliu, reprezinta gazele care se utilizeaza indeosebi la sudarea aliajelor din aluminiu sau cupru cu magneziu. De partea cealalta, gazele de natura activa sunt utilizate in vederea intreprinderii actiunilor de sudura a otelului.

Ne bazam pe aptitudinile unor specialisti in acest domeniu si utilizam tehnologie de ultima generatie, fiecare procedura de sudura jante fiind una desfasurata la cele mai inalte standarde. Utilizand practici extrem de avansate, avem capacitatea de a reda utilitatea si estetica oricarui tip de janta auto, practicile utilizate permitandu-ne sa intervenim cu promptitudine de fiecare data. Pentru oferta noastra de preturi sau orice alte informatii despre aceasta procedura, va rugam sa accesati paginile "Preturi" sau "Contact".