Reparatii jante

Reparatii jante aliaj

Top Wheels Auto, service-ul capabil sa va garanteze cele mai bune solutii pentru orice tip de janta sau anvelopa, dispune de logistica necesara pentru a interveni ori de cate ori semnalati o avarie a acestor piese. Receptionam numeroase solicitari prin care clientii nostri semnaleaza probleme de natura estetica sau functionala asupra jantelor si anvelopelor masinilor pe care le detin, principalele cauze fiind accidentele rutiere sau insusi socurile de natura mecanica survenite in urma unei neatentii in trafic.

Serviciul de reparatii este dedicat atat jantelor cat si anvelopelor, inginerii nostri utilizand ustensile performante in vederea depistarii si solutionarii principalelor cauze care au condus la avarie. In vederea aplicarii celor mai bune metode reparatorii, ne folosim de utilaje performante dar si de experienta si cunostintele unui personal calificat, aceste doua aspecte ajutandu-ne sa performam ori de cate ori ne sunt solicitate serviciile.

Reparatii pentru orice tip de janta auto

In domeniul reparatiilor de jante si anvelope auto, este important ca uneltele si materialele utilizate sa fie de calitate superioara. Firma noastra dispune de relatii stranse cu mai multe companii de renume la nivel mondial, Rema Tip-Top, Vulcaflex, Schrader sau Chemvluc fiind doar cateva nume sonore care se regasesc pe lista partenerilor de incredere.

Oferim reparatii jante, anvelope auto si alte accesorii de aceasta natura, Top Wheels Auto fiind unul dintre putinele service-uri din Bucuresti capabil sa aduca un plus de calitate acestei piete de servicii. In baza unui audit preliminar, vom elabora o fisa de service care implica punctarea minutioasa a tuturor defectelor, in timp ce specialistii nostri vor oferi solutii viabile astfel incat procedurile de reparatie sa nu dureze foarte mult, sa fie de calitate si, cel mai important, sa aiba pretul corect.

Sunteti la prima contractare a serviciilor noastre de reparatii jante, roti si anvelope? Veniti in service-ul nostru din Bucuresti si va bucurati de servicii de o calitate extrem de ridicata la preturi accesibile. Oferim discount-uri considerabile si sisteme de fidelizare prin care veti reveni cu placere intr-una dintre locatiile noastre.