Indreptat jante aliaj

Indreptat jante aliaj

De cate ori vi s-a intamplat ca, in urma unei greseli de abordare a unui viraj, masina voastra sa atinga un obstacol prezent pe sensul de mers? Suntem convinsi ca numarul acestor incidente este unul cat se poate de ridicat, mai ales in situatiile in care locurile de parcare sunt limitate si singura solutie este sa abordam o strategie care implica urcarea pe o bordura. De altfel, bordurile se vor dovedi principalii inamici ai jantelor masinii noastre, numeroasele impacturi conducand la avarierea unor componente care desavarsesc estetica oricarei masini.

Numarul cazurilor de jante strambe sau deteriorate intr-un procent mult mai mare este unul tot mai ridicat, service-ul nostru reprezentand solutia optima de solutionare a acestor probleme. Nu recomandam sa utilizati masina la capacitate maxima dupa ce una sau mai multe jante au fost avariate, o prima repercusiune aparand in randul anvelopelor. Ulterior, in urma dezechilibrarii rotilor, intreaga structura de rezistenta a masinii va avea de suferit.

Va punem la dispozitie un serviciu de indreptat jante cu adevarat profesional, echipa noastra de tehnicieni efectuand o analiza detaliata asupra tuturor celor patru roti ale masinii voastre. Astfel, in urma testelor preliminare, putem elabora un plan de lucru care implica proceduri de indreptare jante dar si de echilibrare, totul pentru a va reda utilitatea autoturismului dar si placerea pentru condus.

Un prim element care tradeaza starea precara a jantelor sunt bataile sau vibratiile volanului, recomandarea noastra fiind sa apelati cu o frecventa sporita la teste si la potentiale operatiuni de indreptare jante. In domeniul auto fiecare detaliu conteaza, sofatul putand deveni periculos atunci cand unul sau mai multi factori afecteaza autoturismul vostru.

Aparatura utilizata, experienta de aproape 14 ani din acest domeniu si documentarea periodica ne permite sa intreprindem actiuni de indreptat jante profesionale. Procesul este unul de anvergura, implica teste asupra suprafetei jantei dar si operatiuni optime de indreptare fara a avaria forma si structura componentelor, in timp ce echilibrarea rotilor este un serviciu pe care fiecare client il primeste la un pret avantajos din partea echipei Top Wheels Auto.